Aanmelden Open Avonden Sint Ursula 2023

Wat leuk dat je in oktober op Sint Ursula komt kijken!

De open avonden zijn dit jaar op donderdag 5 en 12 oktober 2023 op beide locaties. Als je meer wilt weten over vmbo basisberoeps t/m vmbo gemengd/theoretisch, dan ben je welkom op onze locatie in Heythuysen. 
Als je meer wilt weten over  VMBO theoretisch t/m VWO, dan ben je welkom op onze locatie in Horn. Je kunt natuurlijk ook beide locaties bekijken door je voor beide data in te schrijven.

Tijdens deze avonden zijn beide schoolgebouwen helemaal geopend en presenteren alle vakken zich aan de bezoekers. Bij elk vak valt er veel te zien én te beleven. Natuurlijk kun je ook vragen stellen aan de docenten. 
Je krijgt algemene informatie over de school en in het bijzonder de brugklas op Sint Ursula. Per avond zijn er 3 informatierondes (18.00, 19.00 en 20.00 uur). Via dit formulier kun je jezelf opgeven voor één van de rondes.   

Vul dit formulier samen met jouw ouder(s)/verzorgers(s) in. 

Tot ziens in oktober bij Sint Ursula!

Naar het opgegeven e-mailadres wordt een bevestiging van de aanmelding voor de open avonden gestuurd. Dit gebeurt direct na het invullen van dit formulier. Helaas verloopt het versturen van de bevestingsmail niet in alle gevallen vlekkeloos. U kunt er echter op vertrouwen dat uw aanmelding in goede orde ontvangen is, ook als u geen bevestingingsmail heeft ontvangen.

N.B.: Indien een datum/tijdstip niet meer te kiezen is, is het maximum aantal deelnemers voor deze datum/tijdstip bereikt. Mogelijk is er dan nog een plek op de andere datum.